Zapjevajte i pridružite se radu Pjevačkog zbora Grada Preloga

U prostorima Udruge, na adresi Glavna 51 u Prelogu, svoju je redovitu skupštinu održao Pjevački zbor Grada Preloga

Izvješće o radu u prošloj godini podnijela je predsjednica Udruge Lidija Vidović Zvonar, nabrojavši sve aktivnosti u prošloj godini. Financijsko izvješće podnijela je Anica Antolek Hrgar, a izvješće Nadzornog odbora pročitala je Alenka Hošnjak.

U ime Grada Preloga svima se obratio pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije, ujedno i član Udruge, Željko Poredoš. Krajem prošle godine došlo je do promjene na dirigentskom mjestu te je Ljubicu Crnčec zamijenila Jasmina Malek Križanec. Prije nekoliko dana, Pjevački zbor Grada Prelog bio je organizator uspješnog i već tradicionalnog koncerta uz Međunarodni dan žena, „Prelog svojim ženama“.

Za ovu godinu posebnu pažnju poklonit će proslavi svoje pete godišnjice rada, a tu će svoju obljetnicu obilježiti koncertom u mjesecu prosincu, u sklopu programa „Advent u Prelogu“.

Članice Pjevačkog zbora Grada Preloga pozivaju sve zainteresirane, koji se žele priključiti njihovom radu, da dođu na probu svakog utorka, u njihove prostore na adresi Glavna 51 u Prelogu.  Kao što kaže jedna njemačka poslovica: „Kad ništa ne pomaže, samo glazba obriše suze i ohrabri srce“.

(Željko Sokač)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*