medjimurjepress@gmail.com

Završna konferencija i javna tribina

Poziv na završnu konferenciju projekta „Mijenjam svijet, volontiram II“ i Javnu tribinu „Suživot s prirodom“ u sklopu projekta „Vrt za bolje sutra“

Pozivamo Vas na završnu konferenciju projekta „Mijenjam svijet, volontiram II“ koji provodi Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije čiji je cilj doprinijeti promociji i razvoju volonterstva na području donjeg dijela Međimurske županije. Projekt se provodi u suradnji s Volonterskim centrom „Za zajednicu“ i partnerima: Gradom Prelogom, Općinom Podturen, Općinom Orehovica i Općinom Domašinec. Cilj konferencije je informiranje javnosti o provedenim aktivnostima, postignutim ciljevima i ostvarenim rezultatima projekta.

Također Vas pozivamo i na javnu tribinu pod nazivom „Suživot s prirodom“ u sklopu projekta „Vrt za bolje sutra“. Okupiti će se svi partneri na projektu, izvoditelji aktivnosti, mlade osobe i ostali građani. Cilj organizacije javne tribine je informiranje mladih osoba, mladih osoba s invaliditetom i građana o značaju ostanka u manjim, ruralnim sredinama. Biti će prezentirani problemi s kojima se mlade osobe suočavaju u ruralnim područjima, te će se moći iskazati stajališta mladih osoba i njihovi prijedlozi za smanjenje depopulacije. Osim toga govoriti će se i o biodinamičkoj proizvodnji zdrave hrane po „Steinerovoj metodi“ kako bi se potaknuli mladi da sami krenu u uzgoj.

Završna konferencija projekta i javna tribina održat će se 19. srpnja 2019. godine (petak) s početkom u 12:00 sati u multimedijalnoj dvorani Muzeja Croata insulanus Grada Preloga.

U nadi da ćete se odazvati našem pozivu, srdačno Vas pozdravljamo!

Predsjednica Društva:

Miljenka Radović, mag.iur.

Program završne konferencije i javne tribine

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*