medjimurjepress@gmail.com

Ugodno iznenađenje za ekonomiste Srednje škole Prelog

Ove je godine Srednja škola Prelog ponovno upisala razred ekonomista. 18 upisanih ekonomista i njihove roditelje dočekalo je na početku školske godine ugodno iznenađenje.

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek ispunio je svoje obećanje te u školu donio dar, besplatne udžbenike i radne bilježnice za sve ekonomiste. Udžbenike i radne bilježnice, gradonačelnik je uručio u utorak, 17. rujna. Tako je ekonomistima i njihovim roditeljima olakšan početak ove školske godine u financijskom smislu, a gradonačelnik im je poželio uspješno školovanje za odabrano zanimanje.

Gradonačelniku je zahvalio ravnatelj Srednje škole Prelog Tomislav Gregur. Prije nekoliko dana, još jedna vijest iz Grada Preloga razveselila je sve osnovnoškolce i srednjoškolce. Naime, sa željom da olakša ulazak u novu školsku godinu, gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, donio je Odluku kojom će se svim osnovnoškolcima i srednjoškolcima s područja Preloga pomoći u nabavci radnih bilježnica za novu školsku godinu. Tako će se svim roditeljima osnovnoškolaca isplatiti po 200 kuna dok će se roditeljima srednjoškolaca isplatiti 300 kuna.

(ž)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*