Hrvatski parfem od piljevine drveta

Poduzetnički uspjeh Dejana Levačića iz Čakovca. Oaefem Croatian Wood kreće na tržište zapadne Europe

Ambienta 2017. bilo je mjesto prezentacije hrvatskog parfema Croatian Wood, koji je nastajao pune dvije godine, a u kojem su stopljene glavne note dobivene od ostataka tri vrste piljevine, uz dodatak drveta trešnje.

-Želio sam homogenom strukturom glavnih nota kreirati parfem koji će objediniti tri segmenta prilikom uporabe. Stoga se Croatian Wood može koristiti kao perfume, osvježivač prostora za hotele, domove, poslovne prostore, i perfume za automobile, rekao je Dejan Levačić autor parfema.

Parfem je kreiran sa 25% esencija, u cijelosti izrađen u Hrvatskoj, kao i drveno kožna kutija u kojoj se nalazi.

Nazočni izlagači na sajmu bili su izuzetno zadovoljni kreacijom, iz razloga što su uvidjeli veliki potencijal samog proizvoda na nekoliko načina. Prvenstveno tvrtka koja proizvodi drvene proizvode, može kreirati vlastiti parfem od piljevine, dok je drugi segment izuzetno bitan u ekološkom pogledu, jer mogu zbrinuti otpad piljevina na jedinstven način te ga koristiti kao osnovni sastojak prilikom odabira glavnih nota personaliziranog parfema od piljevine.

Enkev iz Nizozemske, globalna je kompanija koja proizvodi kvalitetne proizvode iz prirodnih vlakana, koji se upotrebljavaju za punjenje i prekrivanje u industriji madraca i namještaja, u segmentu ambalažne namjene, sjedalice za automobile, kao i proizvode za filtriranje.

Predstavnici kompanije bili su oduševljeni, ponajviše čistim ekološkim načinom dobivanja parfema, te je dogovorena poslovna suradnja. Parfem Croatian Wood biti će u prodaji početkom 2018. godine, putem njihovih podružnica u Velikoj Britaniji, Poljskoj, Rusiji i Francuskoj.

(mp)

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*