I u Domašincu osnovani Reformisti

Proteklog vikenda međimurski Reformisti osnovali su novu organizaciju stranke i u Domašincu. Za predsjednika je izabran Marko Bubek, potpredsjednik je Stjepan Strahija, dok je dužnost tajnika povjerena Ivanki Bubek.

Revitalizacija gospodarske zone u našoj općini mora nam biti jedan od prioriteta u budućem djelovanju”, naglasio je predsjednik Bubek. “Sredstva koja se iz općinskog proračuna ulažu u obrazovanje neće imati puno smisla, ako ne pokrenemo gospodarske aktivnosti koje će mladima omogućiti da ovdje pronađu posao i zasnuju obitelji. U našem je mjestu sve više kuća prazno i to je proces koji moramo zaustaviti”, zaključio je Bubek.

Novoizabranom vodstvu čestitao je predsjednik Narodne stranke – Reformisti Međimurske županije Ivica Baksa, izrazivši zadovoljstvo što je, nakon Goričana, u kratkom vremenu osnovana još jedna organizacija stranke u našem kraju. “Kao i u ostalih 14 međimurskih općina i gradova gdje djelujemo, Reformisti i u Domašincu imaju konkretne ideje i projekte koji mogu pridonijeti većoj kvaliteti života i bržem razvoju ove sredine”, istakao je prvi čovjek županijske organizacije Reformista.

(Miljenko Ovčar)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*