medjimurjepress@gmail.com

Održana godišnja skupština Pjevačkog zbora Grada Preloga

Svoju su redovnu godišnju skupštinu održali članovi i članice Udruge Pjevački zbor Grada Preloga

Ovaj je zbor svojim nastupima uljepšao brojna događanja na području Preloga prošle godine. Kako je istakla u svom izvješću predsjednica Lidija Vidović Zvonar, organizirali su, već tradicionalni koncert „Prelog svojim ženama“, povodom Međunarodnog dana žena, gostovali u Strahonincu na Susretu zborova Međimurske županije, nastupile na Sajmu cvijeća, Božićnom koncertu zborova u Prelogu, gostovali na godišnjim koncertima  Puhačkog orkestra grada Preloga i Pjevačkog zbora Udruge umirovljenika Prelog. Zbor je prošle godine obilježio i pet godina svoga rada. Tom prigodom, organizirale su i koncert pod nazivom „Rođendanska rapsodija“. Zborom trenutno ravna profesorica Jasmina Malek Križanec.

Sve je članice Zbora pozdravio i predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki te im zahvalio na doprinosu kulturnom životu Preloga. Zbor poziva sve zainteresirane da im se pridruže, a i dalje je želja u rad Pjevačkog zbora Grada Preloga uključiti muške članove.

Možete se pridružiti svake srijede, od 19,30 sati, u prostorima Pjevačkog zbora Grada Preloga na adresi Glavna 51 (stara Porezna uprava).

(ž)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*