medjimurjepress@gmail.com

Rezultati javnog poziva 2019.

U nastavku dostavljamo link na Odluku o odabiru i visini financijske potpore programima i projektima namijenjenim zadovoljavanju javnih potreba u društvenim djelatnostima Grada Čakovca za 2019. godinu:https://www.cakovec.hr/web/odluka-o-odabiru-i-visini-financijske-potpore-programima-i-projektima-namijenjenim-zadovoljavanju-javnih-potreba-u-drustvenim-djelatnostima-grada-cakovca-za-2019-godinu/# 

U privitku Odluke nalaze se:

  1. tablica s odobrenim iznosima za sufinanciranje programa ili projekta i
  2. Obrazac za izmjenu proračuna (troškovnika) i opisnog dijela programa/projekta (s obzirom na smanjenje proračuna). 

Kod odobrenog djelomičnog financiranja programa ili projekta udruga ili drugi prijavitelj dužan je u roku od 8 dana od objave rezultata dostaviti u Grad Čakovec izmijenjeni obrazac proračuna (troškovnik), koji će biti sastavni dio ugovora o sufinanciranju. Uz troškovnik je prijavitelj dužan izmijeniti i opisni dio programa ili projekta, s obzirom na smanjenje proračuna. Navedene izmjene treba izraditi na obrascu za izmjenu financijskog i opisnog dijela (nalazi se u privitku Odluke). 

Ugovori se sklapaju nakon isteka roka za žalbu, tj. nakon 5. travnja 2019. godine. 

Prilikom sklapanja ugovora o sufinanciranju predstavnik udruge ili drugog prijavitelja potpisuje Izjavu o nepostojanju dvostrukog financiranja projekta (obrazac se nalazi u Gradskoj upravi).

Grad Čakovec

Upravni odjel za društvene, protokolarne i europske poslove

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*