Međimurje Press
Nekategorizirano

Svijet Prirode “Blaga Lijepe Naše”!

Na imanju se nalaze sve isključivo Hrvatske pasmine DOMAĆIH životinja

Dječji ljetni kamp u SVIJETU PRIRODE u Lužanu Biškopečkom poseban je jer djeca dan provode onako kako smo mi nekada provodili dane… U udruženju sa drugom djecom, BEZ tehnologije 🥰
Zapravo, bilo kakva tehnologija je zabranjena kako bi doživljaj bio potpun 😉
U imanje je uloženo jako puno truda, ljubavi, odricanja i novaca a sve s ciljem da se stvore što idealniji uvjeti za životinje!!! 😍
Cijena ulaznica je 20,00 Kn za djecu i 40,00 Kn za odrasle (simbolično no nas veseli i uzmemo li u obzir sve veći broj posjetitelja ti novčići služe za održavanje imanja, izgradnju novih nastambi te nabavku novih životinja), kažu domaćini.
Napominju kako se na njihovom imanju nalaze iznimno rijetke pasmine životinja koje traže i posebnu njegu, ishranu, veterinarsku skrb, da ne spominjemo da neke životinje vole jaaaako puno i kvalitetno papati, a sve financiramo isključivo vlastitim sredstvima bez pomoći lokalnih vlasti, države, EU sredstava smatramo da je cijena ulaznica itekako opravdana.
Ne moramo ni spominjati da su sve životinje pomno birane i savršene jedinke svoje pasmine kako bi našim posjetiteljima prezentirali samo najbolje i od njih nemamo nikakve materijalne koristi već služe isključivo kao izložbeni primjerci.
Na kraju domaćini poručuju: Radno vrijeme imanja je svaki dan od 10:00 do 22:00 sata ali nas nastoj posjetiti prije mraka jer se pojedine životinje same spremaju u svoje nastambe pa ih ako zakasniš nećeš moći vidjeti.
Posjet možete najaviti na 091 762 3444 ili e-mail: josip@svijet-prirode.hr
(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja