Teniski turnir MARIN ŠUICA JUNIOR

Teniski klub Franjo Punčec Čakovec dvadesetu godinu za redom organizator je međunarodnog teniskog turnira  za juniore i juniorke do 16 godina uvrštenog u kalendara TENNIS EUROPE.

Turnir nosi naziv  MARIN ŠUICA JUNIOR OPEN  u spomen na našeg igrača i jednog od ponajboljih juniora u Hrvatskoj i svijetu. Turnir je najznačajniji teniski turnir tog uzrasta u Hrvatskoj, a po broju igrača i broju država među najznačajnijim teniskim turnirima u Europi.

Ove godine na turniru će sudjelovati više od 150 natjecatelja iz Australije, Austrije, Češke, Rumunjske, Italije, Bosne i Hercegovine, Rusije, Mađarske, Srbije, Slovačke, Slovenije, Poljske, Njemačke, Bjelorusije, Švedske, Velike Britanije, Irske, Estonije, Bugarske, Ukrajine i Hrvatske,  a očekuje sve veliki broj uzvanika, novinara i teniske publike iz Hrvatske i inozemstva.

Turnir će se održati od 23-30. lipnja na terenima kluba u Čakovcu.  Kvalifikacijski susreti na rasporedu su u subotu i nedjelju,  a susreti glavnog turnira od ponedjeljka do subote, za kada je predviđeno održavanje finalnih susreta.

 Svečano otvaranje turnira održat će se u ponedjeljak u 9,00 sati,  a proslava 20.godišnjice turnira istog dana u 19,30 sati u prigodni program.

TK FRANJO PUNČEC ČAKOVEC

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*