Međimurje Press
Nekategorizirano

Tučnjava u Romskom naselju Kuršanec

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 69 poziva. Od toga je 24 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Za hitnu medicinsku pomoć (HMP Čakovec) – 14 poziva; policiju (OKC PUM) – 9 poziva; vatrogasce (JVP Čakovec) – nije bilo poziva; ostale službe – 1 poziv. JVP Čakovec ukupno je zaprimila 4 poziva. Dva poziva bila su lažne dojave, dok za 2 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Od događaja izdvajamo:

 01.05.2017.

16:28 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Mačkovcu. Osobno vozilo sletjelo je s ceste i udarilo u prometni znak i metalnu dvorišnu ogradu. Nastala je samo materijalna šteta.

17:26 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći na cesti između Kuršanca i Gornjeg Kuršanca. Nepoznati vozač naletio je na vozilo ispred sebe, nakon čega je pobjegao s mjesta nesreće. Nastala je materijalna šteta na vozilu.

20:27 – ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o tučnjavi u Romskom naselju Kuršanec. U tučnjavi je sudjelovalo više osoba, a neke od njih su zadobile lakše tjelesne ozljede.

(ls)

 

 

 

 

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja