medjimurjepress@gmail.com

Bezrezervna podrška za otvaranje vrata Policijske postaje Kotoriba

TABU TEMA

Nakon Splita i kalašnjikova mediji su puni pametovanja, kritika, mudrovanja svakih vrsta. Slobodnoj Hrvatskoj bila su posvećena čak dva članka u Index.hr u istom danu difamirajući nas jer smo se drznuli napisati jednostavan opis onog što se dogodilo. I život se nakon par dana povratio u Splitsku dilersku normalu.

Postoji i “normala” u Međimurju gdje se nemili događaji redaju jedan za drugim, iz dana u dan, eksces za ekscesom, na ulicama, trgovinama, u kafićima, kao što je zadnji slučaj iz Kotoribe gdje je pretučen ugostiteljski djelatnik, i samo se čeka daljnja eskalacija.

O tome se priča i u Saboru, ali uzaludno ,jer i svaki opis onoga što se tamo događa svakodnevno od kontroliranih medija biva proglašen netrpeljivošću prema jednoj nacionalnoj manjini, šovinizmom, rasizmom.

Stoga kao u loša stara komunistička vremena pišemo indirektno, da nas ponovo ne provuku kroz medijsko batinanje, iako svi znaju točno o čemu pišemo. Javna je tajna što se događa u pojedinim međimurskim naseljima gdje noga policajca ili djelatnika Centra za socijalnu skrb ne zalazi.

Drznut ćemo se ponovo i prvi javno predložiti osnivanje Policijske postaje u Kotoribi, kako bi barem na tom djelu Hrvatskog teritorija postojao privid postojanja državne vlasti.

SLOBODNA HRVATSKA

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*