Međimurje Press
Ekologija

VIDEO: Tko je zapjevao u drugom traileru Dobri hrast?

Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode organizira veliki “happening” prvog dana dvanaestog mjeseca. Centar za kulturu Rudar Mursko Središće bit će tog četvrtka 1. prosinca središte okupljanja istraživača, stručnjaka, volontera, velikih i malih čuvara prirode, a osobito čuvara Bedekovićevih graba, te poklonika filmskih dokumentaraca na temu prirode.

Program se održava pod nazivom Slavna četvorka, a početak je zakazan za 17 sati. Organizator je Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode, a suorganizator Centar za kulturu Rudar Mursko Središće.

Završnica cjeloposlijepodnevnog programa kreće u 20 sati kada će uslijediti premijera dokumentarnog filma o uslugama ekosustava Dobri hrast. Prvi trailer predstavljen je 4. studenoga i objavljen na You Tube platformi. Tko ga nije pogledao može to učiniti na besplatnom kanalu Međimurske prirode. 

Novi, drugi trailer iliti foršpan donosi novu priču, ali i zanimljive vokale. Saznajte tko je zapjevao i pogledajte najavu dokumentarnog filma na poveznici: https://youtu.be/v3NiEl23Yx0

Ulaz na program je slobodan. Zainteresirana javnost pozvana je doći i upoznati Slavnu četvorku. Čine je istraživači, volonteri, Bedekovićeve grabe i Dobri hrast.

Roberta Radović

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja