Međimurje Press
Izbori 2021 Političke stranke

Članovi HDZ-a općine Nedelišće predali kandidature za nadolazeće lokalne izbore

Kandidat HDZ-a za načelnika općine Nedelišće Matija Žugec te kandidat za zamjenika Ivan Klekar zajedno sa kandidatima na listi, jučer su predali potpise potpore Općinskom izbornom povjerenstvu u Nedelišću.

 

Sa prikupljenih 600-tinjak potpisa potpore kreće izborna utakmica u kojoj HDZ u općini Nedelišće predstavlja najkvalitetniju listu na izborima.

Zajedno sa predstavnicima svih naselja općine Nedelišće koji ujedno dolaze sa redova poduzetnika, obrtnika, poljoprivrednika, liječnika, akademske i sportske zajednice i mladih, želimo zastupati interese mještana naše općine.

Smatramo da je 20 godina stagnacije jedne od najvećih općina u RH dovoljno da mještani shvate da je vrijeme za promjene. Općina Nedelišće zaslužuje više od sredine gdje se ništa ne događa i odakle se mladi iseljavaju, te je vrijeme je da se općini Nedelišće vrati gospodarski i društveni status kakvog je imala prije 20-tak godina. Zajedno sa kvalitetnim kandidatima za načelnika i zamjenika načelnika, te sa kandidatima za općinsko vijeće želimo Nedelišće učiniti gospodarskom, demografskom, prometnom i obrazovnom sredinom poželjnom za život. Imamo puno veći potencijal od grada Preloga i Murskog Središća, kojima gledamo u leđa i vrijeme je da ga iskoristimo – kazao je kandidat za načelnika Matija Žugec.

Uz svoje najbitnije točke programa; izgradnja sjeverne obilaznice Nedelišća, izgradnja nove Osnovne škole, izgradnja novog vrtića te prenamjenu dvorane Mesap-a u poduzetnički inkubator, predstavili su i kandidate na listi za općinsko vijeće;

Ivan Klekar

Matija Žugec

Robert Grudić

Nikola Košir (nezavisni)

Silvio Letina

Vesna Novak (nezavisni)

Krešimir Logožar

Simona Srnec

Ivan Horvat

Lea Horvat (nezavisni)

Nada Žerjav

Ivana Tkalec

Tanja Štampar

Stanko Marciuš

Luka Klekar

Uz dobru želju da svi protukandidati u općini Nedelišće ostvare što bolje rezultate, smatramo da je ipak vrijeme za promjene.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja