Međimurje Press
Izbori 2021

Gdje prestaje struka, a počinje politika?

Srbija provodi dvaput više testiranja nego Hrvatska, a u regiji su samo Bugari gori od nas

Broj testiranih u Hrvatskoj na milijun stanovnika je 17.490, što je mnogo manje nego u nizu europskih zemalja, ali i u našem okruženju.

Slovenija bilježi 43.975 testiranih na milijun stanovnika, Srbija 37.263, a BiH 24.972. Od zemalja u regiji od nas je gora samo Bugarska sa 16.185 testiranih na milijun stanovnika.

CAPAKU, BEROŠU, MARKOTIČKI, U OBRANI PREMIJERA DANAS SE PRIDRUŽIO I GORDAN GRLIĆ RADMAN, KOJI KAŽE DA SE NJEGOVIM PROZIVANJEM TRAŽE POLITIČKI BODOVI, KAO DRŽ’TE LOPOVA!

Mislim da je situacija jasna. Liječnici govore treba li netko u samoizolaciju ili ne. Ne mogu to nadriliječnici govoriti, to je politikanstvo”, rekao je HDZ-ov ministar Grlić Radman.

HZJZ je u utorak priopćio da premijer ne treba poduzimati nikakve dodatne mjere uključujući ponovna testiranja na koronavirus i samoizolaciju jer je sa zaraženim tenisačem Novakom Đokovićem boravio u Zadru u zatvorenom prostoru manje od tri minute, fotografirao se i nije se rukovao.

Reagirao je šef oporbe Bernardić koji je rekao kako je očito da jedna pravila vrijede za građane, a druga za predsjednika Vlade i članove HDZ-a. To je nepravda koju građani vide i osjećaju.

(mp)

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja