Nije isto!

HSP AS kao stožerna  pravaška stranka politiku smatra služenjem  građanima. Politika bi po svojoj definiciji trebala biti rad za opće dobro, biti sredstvo za gore navedeno, a ne cilj za postizanje osobnih beneficija i sinekura. Ponosni smo na činjenicu kako nikad nismo pristali niti ćemo pristati na politiku podjele plijena, niti na politiku u kojoj će manjina odlučivati o većini. Političare treba sudili prema njihovim djelima , a ne riječima.

Poslušnička i trgovačka politika Andreja Plenkovića spušta se i na niže razine. Poslušnička prema Europskim nalogodavcima, a  trgovačka s onima koji Hrvatsku nisu htjeli.Neprimjerenu i neprihvatljivu smatramo suradnju ispod žita s aboliranim četnicima koji Hrvatsku ne da nisu htjeli već su je rušili i razarali.

Dostavljamo Vam kao ogledni primjer  prevare birača ,naputak koji SDSS dijeli u Markušici te drugim općinama i gradovima ratom poharane Vukovarsko-srijemske županije.

Nije isto kad poslijeizborno surađujete s strankama sličnog ili istog svjetonazora ili s strankama dijametralno suprotnim od onoga što vi zagovarate. Nije Andrej Plenković dobio glas kako bi saborsku većinu činio  s SDSS-om.  Jedno dodano S ne abolira ih od odgovornosti i zločinačkog djelovanja ratnih devedesetih.  SDS su  vodili  isti ljudi koji danas vode SDSS i snose odgovornost za sve zlo u Hrvatskoj  jer su bili produžena ruka Slobodana Miloševića. Na tom tragu uvjereni smo da ni građani ove najistočnije županije  neće dati potporu političkom tandemu Božo Galić- Vojislav Stanimirović da ih vode naredne četiri godine.

(Pero Ćorić)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*