Međimurje Press
Izbori

Sandra Herman: Politika nije estrada!

Predsjednica Središnjeg odbora Narodne stranke – Reformisti i zamjenica međimurskog župana Sandra Herman danas je iznijela svoj stav o nedavnim istupima pojedinih političara na temu pobačaja i silovanja žena.

Nakon brojnih vrijeđanja i omalovažavanja žena na najgori i najprimitivniji mogući način, a osobito nakon posljednjeg relativiziranja silovanja žena od strane političkih aktera koji svoje liste i kandidate nude i nama Međimurcima, pozivam sve Međimurke i Međimurce da dobro razmisle kome će na predstojećim parlamentarnim izborima dati svoj glas.

Hoćemo li dati svoj međimurski glas nekome iz Slavonije ili Dalmacije tko nema pojma, a niti pak ga zanima što su problemi i potrebe nas u Međimurju, već ga zanimaju samo naši glasovi za vlastitu korist i demonstraciju političke moći? Hoćemo li dati svoj međimurski glas nekome čiji nositelj liste ovdje kod nas na Sjeveru ne reagira na izjave svog šefa kada su u pitanju silovane žene i temeljna zaštita ljudskog dostojanstva?

Drage moje Međimurke i Međimurci pozivam vas da dobro razmislite kome ćete dati svoj glas, jer politika nije Estrada, a tema silovanih žena nije ni za smijeh, ni za pjesmu!”

NARODNA STRANKA REFORMISTI

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja