Izborna skupština Foruma mladih SDP-a Prelog

Ivan Šimunković ostaje na čelu organizacije SDP-a u Prelogu

Forum mladih SDP-a Prelog na izbornoj skupštini održanoj u petak u Domu kulture u Prelogu izabrao je novo vodstvo za sljedeće mandatno razdoblje. Skupštini su uz članove foruma prisustvovali Mladen Novak predsjednik ŽO SDP Međimurske županije, Nenad Igrec predsjednik GO SDP Prelog, Nikola Novak predsjednik ŽO FM SDP Međimurske županije te Ivan Barlek član predsjedništva FM SDP Hrvatske.

Za predsjednika organizacije izabran je Ivan Šimunković. Potpredsjednicama su postale Lea Naranđa i Mateja Mihoci, a u Gradski odbor izabrani su Sanela Horvatić, Ivica Jeđud i Petar Horvat, te Denis Ružman za tajnika foruma.

U svom obraćanju predsjednik foruma Ivan Šimunković izvijestio je prisutne o dosadašnjem radu te je ujedno pozvao sve mlade da se uključe u rad foruma, te da budu kreatori društvenog i političkog života svoga grada.

Nenad Igrec predsjednik GO SDP Prelog  pozdravio je rad foruma mladih koji je rezultirao nizom humanitarnih i društvenih akcija i istaknuo kako gradski SDP kao stranka okuplja sve više mladih u svojim redovima. Stoga nam je cilj da probleme mladih što više približimo i prezentiramo gradskim vlastima kako bi zajednički došli do rješenja istih. Prelog mora biti perspektiva za mlade i obrazovane ljude, što danas nažalost nije slučaj jer sve više mladih je prisiljeno svoju perspektivu, potrebu za radnim mjestom tražiti drugdje. Politiku prema mladima u ovom gradu treba mijenjati istaknuo je Igrec.

GO SDP Prelog

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*