Međimurje Press
Politika i društvo

Kolarek-Kvakan po još jedan mandat

U kavani Lovac u Prelogu jučer su svoju kandidaturu za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika predstaviti Ljubomir Kolarek ( HDZ ), kandidat za gradonačelnika te Zdravko Kvakan ( HSS ), kandidat za zamjenika gradonačelnika Grada Preloga.

Koalicija između HDZ – a i HSS – a potpisana je 16. ožujka. Koaliciju je u ime gradskog odbora HDZ-a Grada Preloga potpisao sadašnji gradonačelnik Ljubomir Kolarek, dok je ispred HSS-a koaliciju potpisao predsjednik Gradskog ogranka HSS-a Preloga Petar Novak. Potpis sporazuma samo je nastavak suradnje u prošle četiri godine koja je rezultirala vidljivim rastom i razvojem Preloga. Bez puno priče, ali sa vidljivim rezultatima, koje mnogi u ovo predizborno vrijeme ne žele vidjeti ili ih prisvajaju sebi. Za HDZ i HSS, partnere u ovim izborima najvažnija je dobrobit i ravnomjeran razvoj svih mjesta na području Grada Preloga. Sve svoje kapacitete i znanja zajedničkim će snagama, Kolarek i Kvakan sa svojim suradnicima, uprijeti upravo u daljnji napredak Grada Preloga.

Kolarek: „Prelog nikada ne smije stati u svom rastu i razvoju. I dalje moramo stvarati uvjete kako bi ljudi željeli živjeti ovdje. Rast plaća u suradnji s našim poduzetnicima, obnova vrtića, kanalizacija, turistički razvoj, najvažnije su stvari. Djela, a ne riječi”. 

Kvakan: „Prelog je i Cirkovljan, Čehovec, Draškovec, Čukovec, Hemuševec, Oporovec i Otok. Izgradnja kanalizacije u Čehovcu, izgradnje sportske dvorane u Draškovcu te sve ostalo učinjeno dokaz su da brinemo za sva mjesta Grada Preloga.“  

(mp)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja