Ladić i Rakić SDP-ovi aduti za Općinu Pribislavec

potvrdila je kandidate za načelnika te zamjenika načelnika na predstojećim lokalnim izborima. Tako će kandidat za načelnika biti Matija Ladić (30), dok je za njegovog zamjenika kandidiran Saša Rakić (34), obojica prvostupnici Sestrinstva. Ovaj mladi duet, koji je i profesionalno vezan uz brigu o ljudskom zdravlju i životima, tako će i na političkoj pozornici dati svoj maksimum da se poboljša krvna slika Općine Pribislavec i život tamošnjih mještana.

Zajednički je stav obojice kandidata kako je vrijeme da Pribislavec preuzme mlada i energična ekipa koja će svojim idejama značajno poboljšati život svih žitelja općine, te Pribislavec u svim segmentima učiniti mjestom poželjnim za život.  Posebno važnim smatraju poboljšanje investicijske klime, jer novih projekata i ulagača na području općine gotovo da i nema, čemu je pridonio nepotizam i druge negativne pojave kojima su vladajući bili skloni.  Na nama je da Pribislavec podignemo na znatno višu razinu i od prigradske spavaonice pretvorimo u mjesto gdje će svatko poželjeti živjeti. Svoje funkcije obavljati ćemo volonterski kako bismo dodatno rasteretili općinski proračun, istakli su Ladić i Rakić.

Kao stranka na izbore izlazimo samostalno, formirali smo listu kandidata za Općinsko vijeće te smo uvjereni u odličan rezultat, jer pred birače izlazimo s programom koji Pribislavcu nudi rast i razvoj.

(Miljenko Ovčar)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*