medjimurjepress@gmail.com

Nakon Marije Ružić, može li Grad Čakovec dobiti gradonačelnicu?

Kandidatura

NA PREDSTOJEĆIM LOKALNIM IZBORIMA ZA GRADONAČELNICU ČAKOVCA KONAČNO ĆE KONKURIRATI I JEDAN ŽENA. ČEKA SE I SLUŽBENA POTVRDA

Andreja Bogdan diplomirala je 1989. godine na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Dvije godine radi u Srednjoškolskom centru u Čakovcu, a od 1991. godine na Psihijatrijskoj poliklinici i odjelu psihijatrijske djelatnosti u Čakovcu. Na radnom mjestu bavi se psihodijagnostikom, individualnom i grupnom psihoterapijom, a ranije je radila i na poslovima psihologa u medicini rada.

Od 1992. do 1998. godine predsjednica je Društva psihologa u Varaždinu. U tom periodu članica je i UO HPD-a. U periodu DR bila je aktivna u Kriznom stožeru Međimurske županije, organizirala je psihološku i materijalnu  pomoć za prognanike i izbjeglice  sa više od stotinjak volontera, vodila grupne terapije za stradalnike rata. Inicijator je  i  organizator  edukacija za članove varaždinskog društva psihologa (BKT,Gestalt), a 1997. godine predsjednica je Organizacijskog odbora  5. konferencije psihologa u Varaždinu.

Završila je niz edukacija iz područja dijagnostike, terapije i rehabilitacije  traumatiziranih osoba, obiteljskog nasilja,  psihoterapije (BKT, Gestalt, terapija plesom, terapija seksualnih poremećaja) te dijagnostike i terapije psihijatrijskih pacijenata.

(rd)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*