Ovršna mafija

Udruga Ovršni (Ovršni ustanak) organizira i poziva Vas na predstavljanje knjige Ovršna mafija autora Darka Petričića. Knjiga govori o ovršnoj mafiji u Hrvatskoj i stvarnim posljedicama Ovršnog zakona kao i o moćnim lobijima koji su uz pomoć politike inicirali donošenje, za građane, najdestruktivnijeg zakonskog akta u modernoj hrvatskoj povijesti. 

”Bankarski lobi nije se zadovoljio samo s imovinom koja je založena kao hipoteka. Dobili su pravo da uzmu sve, svaki izvor financiranja dužnika. Takvo što u svijetu još nije zabilježeno”, naglašava Petričić.

Petričić primjećuje da je lihvarenje zakonom zabranjeno i kažnjivo, ali da u Hrvatskoj, bez obzira na tu zakonsku stavku, kamate i svi nameti peterostruko nadmašuju glavnicu.

Što je to nego lihvarenje? Promociju ove knjige zamislio sam kao komemoraciju. Jer, ili ćemo mi sahraniti ovršnu mafiju, ili će oni sahraniti nas. Trećeg nema. Ako ćete knjigu ‘Ovršna mafija’, shvatiti kao poziv na ustanak, onda sam uspio, pišući tu knjigu”, zaključuje politolog i publicist, Darko Petričić, koji je na 16. i 17. stranici knjige objavio imena svih saborskih zastupnika koji su, kako je naveo, zaslužni za donošenje zločinačkog Ovršnog zakona!

Udruga Ovršni (Ovršni ustanak) poziva sve građane i medije da dođu na predstavljanje knjige jer tu nije riječ o nekom trećem, tu je riječ o nama samima!

Predstavljanje knjige “Ovršna mafija” autora  Darka Petričića održat će se u subotu, 24. studenog 2018. godine  u 17 sati u dvorani Zrinski na prvom katu zgrade Scheier u Čakovcu.

Tajnik Udruge Ovršni

Gorkić Taradi

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*