Političar pjevač

Kako percepcija Hrvata o političarima nije vrijedna ni spomena, kako puno govore i ne kažu ništa, kako su svi isti, kako su potpuno otuđeni od naroda itd, itd..mi ipak pronalazimo drugačiji primjer.

U Međimurju postoji načelnik općine koji živi baš uz narod, za narod, a to mu vraćaju glasovima na biralištima. Ervin Vičević pokrenuo je i osmislio niz projekata i čini svoju općinu prepoznatljivom. ne na mahove, već svakodnevno i te promjene sumještani prepoznaju. Borba u ministarstvima za boljitak općine, međunarodna suradnja, da ne nabrajamo, sve do osnivanja lokalnog Kulturno-umjetničkog društva.

Upravo ovih dana ostvarili su pred domaćom publikom svoj prvi samostalni nastup, a na čelu istog stao je njihov načelnik i uz tamburašku sekciju pokazao pjevačko umijeće. Ne za ocjenu, već zasluženi pljesak za sve dobro što čini za zajednicu, bolji život mještana. U takvim slučajevima ni trema nema ključnu ulogu, već isključivo simpatije.

Zato načelnik Ervin i može pjevati pred svojom publikom, što mnogi od političara nikada neće učiniti, ma kakve imali vokalne mogućnosti.

U prilogu link nastupa načelnika Vičevića:

 20170908_202018.mp4d

 

 

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*