Bolje ikad nego nikad, samo da opet ne ostane isprazno obećanje

PRIOPĆENJE HNS-a

Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba pozdravlja najavu gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića da će konačno omogućiti korištenje gradskih prostora za jednu kunu. Drago nam je da se gradonačelnik “probudio”, ali bi nam bilo draže da je prije šest godina prihvatio konkretan prijedlog zagrebačkog HNS-a, pa danas ne bi imali izgubljeno vrijeme, nego potpuno drugačiju, bolju situaciju s poslovnim prostorima u Gradu Zagrebu.

No, tada se nije imalo razumijevanja za potrebe malih obrtnika, poduzetnika i udruga, ali i na stotine naših sugrađana koji su željeli pokrenuti poslovne aktivnosti u gradskim prostorima, urediti ih, staviti u funkciju i zarađivati za pristojan život.

Iako smo i tada, kao i danas, u čvrstoj opoziciji prema politici koju vodi ovakva Gradska uprava i skupštinska većina, uvijek ćemo predlagati ideje i projekte koji su od koristi za sve naše sugrađane i razvoj Grada Zagreba.

Stoga, podržavamo ovu najavu o najmu za jednu kunu poslovnih prostora za sve koji se bave izdavaštvom, ali očekujemo od gradonačelnika Bandića da se još malo ohrabri te sve prazne i zapuštene gradske prostore također ponudi svim zainteresiranim građanima za jednu kunu.

Gradonačelniče, smatramo da je vrijeme za hrabriju i kvalitetniju politiku.

Tomislav Stojak,

predsjednik GO HNS-a Grada Zagreba

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*