Božićno druženje s novinarima Županijskog odbora HDZ-a MŽ

Županijski odbor HDZ-a Međimurske županije danas je upriličio druženje s novinarima uz prigodni domjenak.

Tom prilikom članstvu i novinarima obratili su se predsjednik međimurskog HDZ-a Darko Horvat, gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek i v.d. predsjednica Gradskog odbora HDZ-a Gordana Ramušćak.

Darko Horvat u svom govoru osvrnuo se najviše na nove investicije kroz državni proračun koji kroz sadašnji politički savez, na potpuno drugačiji način, nego je bio zamišljen za 2017. godinu, donosi dobrobit svim građanima Hrvatske pa tako i Međimurja. Ovom novinom Vlade RH, županijski proračun bit će gotovo udvostručen u nadolazećoj 2018. Boljitak ne samo onome što će se događati na nacionalnoj razini, već konačno ta nacionalna razina seli i prelazi decentralizacijom na dobrobit svim jedinicama lokalne i područne uprave, gradovima i općinama. Sve je to doprinos jednom novom okruženju da se konačno u politiku stavi čovjek i signal da politika nije svrha samoj sebi. Ta novost potaknuti će drastično investicije, ne samo u Međimurju već i Hrvatskoj, a u konačnici to znači otvaranje novih radnih mjesta.

Ta nova filozofija povećati će drastično investicije. a ako smo pametni i ako znamo, moći ćemo to iskoristi. Sve se to neće dogoditi kroz noć i neće biti lako Neću ponoviti rečenicu koju je izgovorio gospodin Marodi na sjednici Županijske Skupštine i nije primjerena za kraj godine, ali ona sadrži suštinu. Nemojmo čekati nemojmo biti inertni-poručio je Horvat.

Ljubomir Kolarek naglasio je važnost povjerenja u mlade ljude povezujući ih sa poslovima u Gradu Prelogu, dok je Gordana Ramušćak istakla međusobno povjerenje kako bi se lakše realizirali ciljevi ne samo stranke, već i svih u društvu.

Svim okupljenima poželjeli su blagoslovljen Božić i Sretnu Novu godinu.

(r)

 

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*