Brojne inicijative Reformista u Donjem Kraljevcu

Otkako su zastupljeni u Vijećima mjesnih odbora u Donjem Kraljevcu i Donjem Hrašćanu, predstavnici NS Reformisti pokrenuli su brojne inicijative. Tako je agilna predsjednica tamošnje općinske organizacije stranke Snježana Gašparić i na posljednjoj sjednici ukazala na problem koji muči njene sumještane.

Naime, zbog sezone otkupa šećerne repe povećan broj teških kamiona koji je dovoze bitno otežava promet Kolodvorskom ulicom koja vodi do gospodarske zone. Velikom broju radnika koji su zaposleni u tvrtkama s tog područja to predstavlja zapreku u dolasku i odlasku s posla, pa je Gašparić zatražila da se hitno pronađe rješenje kojim će se dugoročno otkloniti problem i omogućiti normalan promet tom dionicom. Kad su u pitanju prometne poteškoće, već ranije upozorila je na gužvu koja se stvara pri dolasku i odlasku autobusa u centar naselja, te prodložila uređenje ugibališta nedaleko pružnog prijelaza.

Reformisti očekuju da će općinsko vodstvo promptno reagirati na ove prijedloge njihove predsjednice, baš kao što su, na zadovoljstvo sviju mještana, temeljem njezinih inicijativa započeli razgovori o mogućnosti uvođenja produženog boravka u tamošnju osnovnu školu, a dogovoreno je i da komunalni redari poduzmu potrebne mjere u slučaju pijančevanja kod trgovina u centru mjesta, na što je Gašparić također ukazala.

(Miljenko Ovčar)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*