Međimurje Press
Političke stranke

Današnji govor kandidata HDZ- a za gradonačelnika Čakovca Tomislava Markovića

“Sve vas srdačno pozdravljam i drago mi je što ste došli na ovu konferenciju te mi time dali priliku da predstavim sebe kao kandidata za gradonačelnika grada Čakovca na predstojećim lokalnim izborima.

Cijeli moj život, radni vijek, vezan je uz bankarstvo i financije. U mojih 28 godina prošao sam sve stepenice, od rada na šalteru do direktora Regije. Imam znanje, iskustvo i energiju koje želim staviti u službu našega grada, grada Čakovca.

Što ja nudim? Nudim promjene postojećeg načina upravljanja gradom u kojem se privatni interesi stavljaju ispred interesa građana. Nudim promjene koje će olakšati i poboljšati život svih mojih sugrađana.

U odnosu na druge gradove u Međimurskoj županiji naš grad stagnira.

Jedino što je danas vidljivo u gradu Čakovcu to je betonizacija, izgradnja betonskih stambenih blokova, bez dodatnih sadržaja.

Centar grada Čakovca je mrtav. Nema kvalitetnih kulturnih manifestacija, a sport je na najnižim razinama.

Samo dobrim upravljanjem financijama i razvojem gospodarstva te privlačenjem novih investitora možemo stvoriti preduvjete za razvoj i drugih djelatnosti ne manje važnih za grad Čakovec, a to su obrazovanje, kultura i sport.

Lijepi primjer za to i takvo kvalitetno upravljanje gradom jesu gradovi Prelog i Mursko Središće.

Ono što ja nudim biračima, to su promjene postojećeg načina upravljanja gradom.

Navedene promjene ću postići uz podršku svih građana grada Čakovca bez obzira na njihovu stranačku ili drugu pripadnost.

Drago mi je da je danas sa mnom ovdje i kandidat za mog zamjenika, moj dragi prijatelj i uspješan čakovečki poduzetnik Neno Mekovec.

Vidimo se uskoro na predstavljanju mog tima i programa za promjene u Čakovcu”.

Vox media d.o.o.
za marketing i komunikaciju
Varaždin

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja