medjimurjepress@gmail.com

Darko Horvat dočekuje Gabrijelu Žalac

Upravo smo iz kabineta ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova dobili obavijest da se sutrašnji posjet ministrica Gabrijele Žalac Međimurju odgađa zbog izvanredno sazvane sjednice Vlade Republike Hrvatske.

 

Saborski zastupnik Darko Horvat dočekuje Gabrijelu Žalac, ministricu regionalnog razvoje i EU fondova

Saborski zastupnik i predsjednik HDZ-a Međimurske županije DARKO HORVAT bit će sutra,u utorak 16.04.2018., domaćin Gabrijeli Žalac ,ministrici regionalnog razvoja i fondova Europske unije, koja na njegov poziv dolazi u Međimurje.

Na radnom sastanku u prostorijama HDZ-a u Čakovcu saborski će zastupnik Horvat predstaviti ministrici prioritete u kandidiranim projektima jedinica lokalne i područne uprave u Međimurskoj županiji, a za koje se kao izvor financiranja očekuju sredstva iz fondova Europske unije.

Isto tako će ministrica Žalac u kratkoj prezentaciji članovima predsjedništva HDZ-a MŽ predstaviti otvorene natječaje, unutar kojih se do kraja 2020. može aplicirati. Također će upoznati nazočne sa ključnim smjernicama za novo programsko razdoblje 2021.-2027. , a za koje se u ovom trenutku priprema projektna dokumentacija.

U svom cjelodnevnom posjetu ministrica Žalac posjetit će i Županiju Međimursku, Grad Čakovec, te općine Strahoninec , Podturen i Domašinec , jedinice lokalne uprave u kojima se realiziraju projekti za koje su uspješno riješene aplikacije kroz ministarstvo, a izvor financiranja su EU fondovi.

(HDZ MŽ)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*