medjimurjepress@gmail.com

Demokrati na listi Amsterdamske koalicije danas proveli preventivnu akciju na Trgu Republike

Subotnje prijepodne na Trgu Republike u  Čakovcu održana je akcija Demokrata uz mjerenja razine šećera u krvi i krvnog tlaka te savjetovanje građana o zdravoj prehrani i načinu kako prevenirati nastanak dijabetesa

Akciju su predvodili dr. sc. Marina Gradišer, nezavisna kandidatkinja ispred Demokrata na listi Amsterdamske koalicije za Europski parlament i dr. Mirando Mrsić, predsjednik Demokrata.

Razina šećera predsjednika Demokrata bila je u granicama dozvoljenog, što je za političara izuzetno važno, a međimurski zet (supruga iz Goričana), bio je izuzetno zadovoljan odzivom građana i brigom za zdravlje.

Tom prilikom naglasio je kako često dolazi u Međimurje  bez obzira što je u pitanju nova stranka nakon SDP-a. Obično djelimo letke u akcijama promocije stranke, ali evo, danas jasno ukazujemo na dvije bolesti koje su postale učestale i ako na vrijeme spoznamo bolest, lakše je lječiti i živjeti s njom.

U Međimurju Demokrati su saživjeli inicijativom koju su započeli gospoda Rakić i Ladić. Širimo se i u ostalim dijelovima Hrvatske, što jasno dokazuje da postoje alternative i da u nama građani mogu prepoznati stranku koja može ostvariti stvari koje će promijeniti stanje u društvu. Prema aketama imamo za sada osiguran jedan mandat, borimo se za drugi. Amsterdamska koalicija je nešto novo u državi što bi trebalo više naglašavati, pogotovo kad se radi o udruživanju. Pokazali smo da se možemo dogovoriti i pružiti alternativu ostalim strankama-naglasio je predsjednik Demokrata i dodao kako je kampanja za Europski parlament personificirana, tj. drugačija nego ostale. Zato smo ovdje u Međimurju kandidirali novo lice, dr.sc. Marinu Gradišer koja je umjesto inozemstva ostala raditi ovdje.

Na pitanje novinara o kandidatu za predsjednika države odgovorio je da će Amsterdamska koalicija nakon EU izbora svakako imati svojeg predsjedničkog kandidata. ”

“Ono što ja očekujem, je da se cijeli lijevi centar ujedini oko jednog kandidata i to je jedini način da se pobijedi sadašnja predsjednica i siguran sam da će se to dogoditi”.

Mrsić je iskoristio priliku da pozove Međimurce i sve građane u Hrvatskoj da izađu na izbore, jer glas za Amsterdamsku kolaliciju je glas protiv HDZ-a i jednu novu naprednu Hrvatsku.

(rd)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*