Gordana Ramušćak najavila skore izbore u GO HDZ-a Čakovec

Nismo jedinstveni u Gradu Čakovcu!

Višegodišnji problemi Gradskog odbora HDZ-a Čakovca i izraženo nejedinstvo, trebali bi se stabilizirati novim izborima, koji bi se održali za otprilike šest mjeseci – navela je to na današnjoj press konferenciji v.d. predsjednica GO HDZ-a Gordana Ramušćak.

Podršku su joj došli dati i potpredsjednici dr.Igor Šegović pedijatar i dr. Goran Kozjak specijalist kirurg oboje zaposlenih Županijskoj bolnici Čakovec.

Gordana Ramušćak rođena je u Čakovcu, završila je Filozofski fakultet, dipl. je pedagog i ravnateljica Srednje škole Čakovec.

Novinarima je navela svoje ciljeve konsolidacije u Gradskom odboru, od okupljanja kvalitetnih, poštenih, obrazovanih i ambicioznih ljudi koji mogu i žele pridonjeti razvoju stranke i grada Čakovca, do usmjeravanja u osmišljavanju pozitivnih rješenja i prijedloga, a manje kritici. Naime, posljednji izbori pokazatelj su problema u radu Gradskog odbora koji se moraju otkloniti. Nema jedinstva, a upravo suprotno, primjer daju rezultati izbora Preloga i Murskog Središća.

Zaključila je željom kako je vrijeme da GO HDZ-a Čakovca postane konstruktivna oporba stranci na vlasti.

(rd)

 

 

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*