medjimurjepress@gmail.com

Gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač podržao kandidaturu Željka Kolara

Željko Kolar, kandidat za predsjednika SDP-a, želi zajedno sa svim članovima izraditi modernu i rastuću stranku koja će izgraditi uspješnu i progresivnu Hrvatsku pod sloganom „Novi SDP. Nova Hrvatska.“.

Svoju potporu njegovoj kandidaturi dao je i Stjepan Kovač, gradonačelnik Čakovca. Stjepan Kovač po struci je inženjer informatike i prije nego što je postao prvi čovjek Grada Čakovca vodio je uspješnu informatičku tvrtku COM d.o.o. Svojim najvećim uspjehom smatra sretnu i skladu peteročlanu obitelj koju ima sa suprugom Christine. Često ističe kako su u samom vrhu po ulaganjima u gospodarstvo i realizaciji EU projekata, a veliku brigu posvećuje ulaganjima u djecu, mlade i obitelji. Član je Glavnog odbora SDP-a, a od prošle godine i koordinator načelnika, gradonačelnika i župana SDP-a. U razgovorima često ističe kako su ga stranački kolege, ali i drugi sugrađani potakli da svoje znanje , svoju energiju i svoje iskustvo stavi na raspolaganje sugrađanima i svome gradu, a članovi SDP-a su mu dali podršku za kandidaturu gradonačelnika te cijelo vrijeme predano radi na opravdavanju njihovog povjerenja. Smatra kako je SDP stranka duge tradicije čije su vrijednosti zajedništvo, poštenje, te briga za one kojima je pomoć najviše potrebna. Zalaganje za te iste vrijednosti prepoznao je i u platformi Željka Kolara kojemu daje svoju podršku u kandidaturi za predsjednika SDP-a.

Željko Kolar već dva mandata uspješno vodi Krapinsko-zagorsku županiju, osoba je koja u svakom pogledu diše socijaldemokratski i koja, što smatram da SDP-u danas najviše treba – djeluje uključivo. Godinama je u stranci, poznaje teren, zna kako stranka funkcionira na lokalnim i nacionalnim razinama te što danas nije dobro. Mislim da nam upravo takav čovjek treba na čelu stranke. Siguran sam da je njegova kandidatura rezultat dubljeg promišljanja te da zna što i kako promijeniti. Njegov radni entuzijazam donijet će SDP-u potrebnu energičnost, a poznajući ga znam da će oko sebe okupiti nabolje ljude koje stranka ima“, naglašava Kovač u svojoj podršci.

Obojica žele novi SDP koji je zasnovan na razvoju organizacije stranke i poticanje kulture organizacije u kojoj se cijeni uspješnost i odgovornost na svim razinama, te je član stranke na prvom mjestu, a svi članovi sudjeluju u kreiranju stranačkih politika.

Kolaru i Kovaču zajednička je i krilatica koja ih vodi kroz život – Red, rad i disciplina – koji su im uz poštenje i dosljednost odlike kojih se pridržavaju kako u poslu tako i u privatnom životu. Obojica slušaju i pronalaze načine za pomoć, no ne daju lažna obećanja. Smatraju kako će zajedničkim snagama osnažiti stranku u demokratsku organizaciju u kojoj je na djelu konkurencija progresivnih ideja i programa, a ne pojedinačnih i/ili skupnih interesa.

Nives Polovina Barun

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*