HNS: Povratak Vrdoljaka u ruševinu koju je ostavio prije par mjeseci

HRVATSKI PARADOKSI TRGOVAČKE STRANKE

Predsjedništvo HNS-a na sjednici u četvrtak donijelo je odluku da se Središnjem odboru za predsjednika HNS-a predloži Ivan Vrdoljak, a za zamjenika Predrag Štromar, trenutno vršitelj dužnosti predsjednika stranke i potpredsjednik Vlade, Tako bi IVAN VRDOLJAK u prosincu ove godine ponovno preuzeo stranku.

Ova informacija člana Predsjedništva i potpredsjednik HNS-a Srđana Gjurkovića svakako spada u rubriku VJEROVALI ILI NE, ali kada je u pitanju HNS, više ništa nije čudno. Malo Vrdoljaka pa malo Štromara, pa opet malo Vrdoljaka.

Neistomišljenika su se manevrom trgovine riješili i sada mirno, kako neki kroničari već najavljuju, u Vladi RH kao nagradni miraz, Vrdoljak bi mogao sjesti na mjesto Martine Dalić.

Ovaj pomno smišljen plan, pozadinsku igru, svakako nisu dobro dočekali pretendenti za novog predsjednika. Otvoreno je pitanje njihove reakcije, ali i žitelja sjeverozapadnog djela naše zemlje koji su dosada toj stranci davali bezrezervnu podršku.

Nije ni zanememariv stav župana Međimurske županije Matije Posavca, koji je već odavno trebao voditi ovu stranku, ako išta znače preferencijalni  glasovi.

(rd)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*