Ivan Borović vodit će međimursku Mladež HDZ-a, izabrani novi predsjednici organizacija

IZBORNA SKUPŠTINA MLADEŽI HDZ-a MEĐIMURJA

Novi predsjednik Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Međimurske županije je Ivan Borović iz Donjeg Pustakovca.

Odlučeno je to na izbornoj skupštini međimurske Mladeži HDZ-a, održanoj proteklog vikenda. Dosadašnji predsjednik u minula dva mandata bio je Matija Žugec koji je veoma uspješno vodio mlade na toj dužnosti.

Među ostalim, I.Borović naglasio je da će se još više truditi mlade privući u politiku,jer na taj način mladi mogu sudjelovati u kreiranju svakidašnjice te stvarati bolju budućnost. Osim predsjednika, na skupštini je izabran i novi Županijski odbor od 22 člana.

Božić, Klekar i Kovačić novi predsjednici u HDZ-u

Općinske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Podturna, Nedelišća i Sv.Jurja na Bregu dobile su nove predsjednike.

Naime, minule nedjelje u tim su organizacijama održani unutarstranački izbori te je za predsjednika Podturna izabran Mladen Božić, u Nedelišću je to Ivan Klekar, dok će naredne četiri godine dužnost predsjednika HDZ-a Sv.Jurja na Bregu obavljati Damir Kovačić.

Radi se o izvanrednim stranačkim izborima, a spomenuti su do sada u tim organizacijama bili vršitelji dužnosti, te je na ovaj način samo potvrđena njihova uloga i volja za daljnjim uspješnim vođenjem stranke u Podturnu, Nedelišću, odnosno, Sv.Jurju na Bregu.

(Tajništvo HDZ-a)

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*