Iznenađenje mališanima iz čakovečkog Centra za odgoj i obrazovanje

DJED MRAZ I REFORMISTI DAROVIMA RAZVESELILI MALIŠANE ČAKOVEČKOG CENTRA ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE

Međimurski Reformisti za Božić su pripremili iznenađenje mališanima iz čakovečkog Centra za odgoj i obrazovanje. U goste su im doveli Djeda Mraza, koji je privukao veliku pozornost djece svojim ljubičastim odijelom, ali još više vrećom punom darova. U njoj su bili prigodni pokloni za svakog od 168 polaznika Centra, a ostalo ih je dovoljno i za njihove sestre i braću. Svoje goste mališani su dočekali otvorena srca i s iskrenim veseljem te im priredili zanimljiv program s mnogo pjesme, plesa i smijeha.

Predsjednik NS Reformisti Međimurske županije Ivica Baksa ravnateljici COO Dragici Benčik uručio je dar i za sve djelatnike te im zahvalio na iznimnom trudu, ljubavi i podršci kojom u velikoj mjeri svakodnevno olakšavaju život djeci s teškoćama u razvoju. Božić je vrijeme kad s posebnom pažnjom pristupamo svima koji nas najviše trebaju, rekao je Baksa, ali taj duh mora nam biti vodilja u svemu što činimo za potrebite tijekom cijele godine, kako bi uvijek znali da smo im trajna potpora. Centar za odgoj i obrazovanje kontinuirano živi i diše s takvim duhom i ogledni je primjer nesebičnog i požrtvovnog rada i odnosa. Zbog toga je nužno da kao zajednica nastavimo činiti sve što je potrebno kako bi se polaznicima Centra i vrijednim djelatnicima što skorije poboljšali uvjeti u kojima rade izgradnjom nove škole, zaključio je Baksa.

U ovoj je prilici prvi čovjek Reformista Međimurja ujedno svima uputio prigodnu blagdansku čestitku rekavši: Božić je simbol najboljeg u nama, iskra božanskog u svačijem srcu. Iskoristimo njegovu ljepotu i toplinu da bismo činili dobro svima i svugdje gdje je to potrebno. Pronađimo uvijek riječi ohrabrenja i podrške, no neka naša djela budu betlehemsko svjetlo koje pokazuje put prema boljoj budućnosti za sve nas. Svim Međimurkama i Međimurcima, svim ljudima dobre volje želim sretan i blagoslovljen Božić s mnogo obiteljskog mira, vedrijim pogledom u sutra punim nade i srcem ispunjenim dobrotom i ljubavlju.

(Miljenko Ovčar)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*