Kongres Živog zida

BROJNA MEĐIMURSKA DELEGACIJA

U nedjelju 29. travnja 2018. održan je prvi stranački Kongres Živoga zida u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Dvorana od 2000 mjesta bila je ispunjena do vrha, a na Kongresu su prezentirani dijelovi programa i ljudi koji su ga sposobni realizirati. Cijeli događaj je trajao tri sata, a Živi zid je pokazao da je s pravom stekao status treće političke snage u zemlji s tendencijom daljnjega jačanja.

Na Kongresu je bila prisutna i brojna delegacija iz Međimurja, a četvoro članova bili su i izlagači. Vladimira Palfi vodila je program, Branimir Bunjac predstavio je dio programa u području rada i mirovinskoga sustava, dok su Snježana Sabolek i Petra Horvatić obrazložile mjere u području socijalne politike.

Atmosfera na Kongresu bila je odlična sa velikim odjekom u javnosti. Sudeći po sudjelovanju velikoga broja članova iz naše županije, Međimurje u bliskoj budućnosti može očekivati bolji položaj i više razumijevanja pri centralnoj vlasti. Dolazi vrijeme da netko pravedno zastupa kraj poznat po najmarljivijim radnicima i osobito vrijednoj tradiciji-poručuju iz Živoga zida.

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*