Međimurje Press
Političke stranke

Konstituiran Županijski odbor SDP-a Međimurske županije!

U ponedjeljak, 14. ožujka održana je konstituirajuća sjednica Županijskog odbora SDP-a Međimurske županije. Nakon provedenih unutarstranačkih izbora 12. veljače za predsjednika je izabran Mario Medved, dok su za potpredsjednike izabrani Andreja Marić, Ivan Šimunković i Anđelko Nagrajsalović.

Mario Medved je tom prilikom čestitao svim članovima koji su na unutarstranačkim izborima izabrani za obnašanje funkcija u lokalnim organizacijama i županijskoj organizaciji te je izrazio nadu kako će u ovom mandatu SDP Međimurske županije unaprijediti rad svojih organizacija po općinama i gradovima te da će se timskim radom postići zajedništvo u stranci i da će SDP opet postati najjača politička opcija u našoj županiji.

Novoizabrane članice i članovi Županijskog odbora raspravljali su o aktualnoj dnevno-političkoj situaciji i temama važnim za buduće funkcioniranje SDP-a u Međimurju. Usvojen je i novi Poslovnik o radu Županijskog odbora te je za tajnika županijske organizacije jednoglasno izabran Roberto Ujlaki.

SDP Međimurske županije

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja