Međimurje Press
Političke stranke

Opći sabor Domovinskog pokreta

Na saboru stranke za zamjenika predsjednika izabran je politički tajnik Mario Radić, a za glavnog tajnika imenovan je bivši organizacijski tajnik Darijo Žepina.

Za pomoćnika političkog tajnika kao međunarodni tajnik imenovan je Stephen Nikola Bartulica, a za pomoćnicu glavnog tajnika je kao tajnica za mlade imenovana Maja Dragašević, studentica na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Izabrano je novo predsjedništvo Domovinskog pokreta koje broji 18 članova, a proširen je i Domovinski odbor koji sada broji 43 člana.

Osnovana je i Zaklada Domovina na čelu sa Stephenom Nikolom Bartulicom, upraviteljica je Zorica Gregurić, a cilj Zaklade Domovina je humanitarno djelovanje, stipendiranje mladih te razne edukacije i mentorstvo.

“Domovinski pokret sada ima 21 podružnicu u svih 20 županija i gradu Zagrebu, njihovi predsjednici su automatizmom sukladno statutu i članovi Domovinskog odbora”, rekao je Miroslav Škoro.

Napomenimo da je na prvom Općem saboru donesena i odluka da se “Domovinski pokret Miroslava Škore”, preimenuje bez prefiksa njegovog prvog čovjeka u samo DOMOVINSKI POKRET.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja