medjimurjepress@gmail.com

Otvoreno pismo Živog zida

Poštovani predstavnici medija,
 
Nastavno na brojne upite vezane uz izjave pojedinih članova stranke, često i saborskih zastupnika, upućujemo vam ovo otvoreno pismo kako bismo razjasnili komunikacijske nesporazume i definirali našu suradnju u budućnosti.
 
Sve stavove stranke, poglede na unutarnje i vanjske politike, dnevno politička zbivanja, aktualne teme iz Hrvatske i svijeta iznosi isključivo predsjednik stranke te suradnici na konferencijama za javnost na koje ste svi svaki puta uredno pozvani. Na tim tiskovnim konferencijama trudimo se biti maksimalno korektni prema svima vama, uvažavajući napor i količinu odgovornosti i posla koji svakodnevno obavljate, a sve u svrhu postizanja optimalnog stanja u društvu u Hrvatskoj. Vi s jedne i mi s druge strane imamo itekako tešku zadaću vratiti Hrvatsku na pravi put neovisnosti o financijskim i političkim centrima moći koji nerijetko rade suprotno od potreba i interesa stanovnika Republike Hrvatske.
 
Svi stavovi koji se iznose putem društvenih mreža ili intervjua, a koji nisu definirani gore navedenim okvirom, ne predstavljaju nužno stav stranke. Živi zid, kao politička organizacija sastavljena od velikog broja slobodnomislećih ljudi, zadržava pravo da unutar vlastitih redova dozvoljava različitost mišljenja. Mišljenja su podložna promjenama. Promjene može generirati novo iskustvo ili spoznaja te dozvoljavamo svima, pa tako i članovima naše stranke, sazrijevanje kroz život kao neminovan proces iskustva života. No, u isto vrijeme, Živi zid ima svoj politički program kojeg jasno zastupa i komunicira.
 
Nastavno na navedeno, pozivamo vas da ne osuđujete stranku te da ne tražite čelnike stranke da u svakom trenutku korigiraju ili komentiraju rečenice izvađene iz konteksta svih onih članova stranke koji su danas ili će biti sutra medijski i javno eksponirane osobe. Neizmjerno je važno razlikovati stavove pojedinca od stava stranke i prema tome se odnositi sa respektom.
 
Nadamo se da ćete uvažiti ovo dobrom namjerom pisano pismo i da ćemo zajednički izgraditi društvo koje može opstati i živjeti na prostoru Hrvatske. A za sve nedoumice, uvijek vam, kao i do sada stojimo na raspolaganju.
 
Srdačan pozdrav!
 
U ime stranke Živi zid:
Tihomir Lukanić, dipl. ing.
Glavni tajnik

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*