Potpora prosvjedu „Hrvatska protiv Istanbulske konvencije“!

Svjesni činjenice da je svaka dobra inicijativa podložna medijskoj ili političkoj manipulaciji HSP AS daje punu potporu najavljenom prosvjedu pod nazivom „Hrvatska protiv Istanbulske  konvencije“. Ograđujući se od svih politikantskih konotacija HSP AS će sudjelovati u punom sastavu na prosvjedu organiziranom dana 24.03.2018. na središnjem zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića u 11,00 sati.

Inicijatorima i organizatorima navedenog prosvjeda, Udrugama udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije nudimo pomoć u tehničkom i organizacijskom smislu. Stranka će za navedeni datum sazvati sva svoja stranačka tijela u Zagrebu, što znači da će svi stranački dužnosnici od Mljeta do Iloka sudjelovati na ovom prosvjedu. Ovi putem pozivamo sve svoje članove  i simpatizere da se pridruže navedenim prosvjedu kako bi se glas protiv ratifikacije ovog pravno spornog i protuustavnog dokumenta čuo što snažnije.

HSP AS se blagovremeno uključio u javnu raspravu tijekom mjeseca kolovoza 2017. godine i  očitovao kako ovaj dokument negira prirodni, biološki, genetički, ustavni i tradicionalni pojam spola. U vremenu kada ima i važnijih tema kao što su gospodarske i demografske ne smijemo dopustiti da nam i ovakve ništa manje važne teme prođu „ispod radara“. Svjesni činjenice da je tehnički, financijski i organizacijski nemoguće bilo organizirati referendum prije najavljene ratifikacije, apeliramo da se od istog ne smije odustati, ali da svakako njegovoj organizaciji treba pristupiti uz širi društveni konsenzus. Vrijeme će pokazati vjerodostojnost „dizača ruku vladajuće većine“ koliko ozbiljno stoje iza zadnjih izjava. Teško mi je povjerovati u vjerodostojnost i dosljednost stavova onih koji za „Judine škude“ tvore parlamentarnu većinu s donedavnim srpskim agresorima, sljednicima zločinačke ideologije Josipa Broza Tita i likovima iz Alan Forda kao što su Tomislav Saucha i  Predrag Štromar.

Bog i Hrvati,

Glavni tajnik HSP AS

Pero Ćorić

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*