medjimurjepress@gmail.com

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak uputio čestitku novom predsjedniku RH Zoranu Milanoviću

Nakon objave rezultata izbora za predsjednicu/ka Republike Hrvatske, šaljemo čestitku predsjednika Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata Ivana Vrdoljaka novoizabranom predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću:

U ime Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata upućujem čestitke novom predsjedniku Republike Hrvatske Zoranu Milanoviću.

Vjerujem da će u svojem mandatu dobro prezentirati Hrvatsku – u svakom slučaju bolje nego što bi to radili HNS-u neprihvatljivi kandidati, poput ekstremnih desničara ili besadržajnih populista.

Smatram da je važno da novi predsjednik osigura upravo to – pobjedu nad ekstremizmima bilo koje vrste i da osigurava da se u Hrvatskoj demokratske vrijednosti žive, umjesto da se o njima tek govori.

Prije nekoliko mjeseci, kada sam javnosti prezentirao političku inicijativu HNS-a da se predsjednik RH bira u parlamentu – izjavio sam da ćemo se u kampanji mjesecima baviti temama iz prošlosti i podjelama na lijeve i desne, a da će važne teme poput gdje Hrvatska treba biti 2030. godine pasti u drugi plan.

Upravo smo tome svjedočili posljednjih mjeseci i sada je krajnje vrijeme da počnemo gledati naprijed. Ni lijevo, ni desno, nego samo naprijed.“

HNS

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*