Priopćenje HDZ-a Međimurske županije

„Ponosni smo na našeg Darka Horvata“

Iako je prošlo gotovo već tjedan dana otkako je Darko Horvat imenovan za ministra gospodarstva u Vladi Republike Hrvatske, telefon u stranačkim prostorijama HDZ-a u Čakovcu još uvijek zvoni zbog čestitara. Više nego je to uobičajeno, u čakovečko Tajništvo sada navrati i više građana, ne samo članova stranke. Članovi, pak, poručuju kako trebamo biti ponosni! U prvom redu što imamo Međimurca u Vladi, a zatim i što je predsjednik međimurskog HDZ-a.

Članovi Predsjedništva ŽO HDZ Međimurja stoga ovim putem još jednom ističu kako je napokon prepoznat rad HDZ-a u Međimurju, to više jer jedan glas za ovu stranku u Međimurju, znači puno više doli jedan glas u krajevima poput Slavonije ili Dalmacije. Potvrda je to i nagrada, ako se može tako reći, i samom Međimurju!

  • Ponosni smo na našeg Darka koji će znati opravdati povjerenje dano mu od strane premijera Andreja Plenkovića, te smo sigurni da će se naš Darko i dalje boriti, uz one na hrvatskoj razini, za realizaciju brojnih projekata u Međimurju, kao što je to, uostalom, i do sada činio, bez obzira na kojoj odgovornoj funkciji bio! – ističu u Predsjedništvu međimurskog HDZ-a.

Predsjedništvo HDZ-a Međimurske županije

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*