Međimurje Press
Političke stranke

Priopćenje predsjednika županijske organizacije SDP-a Međimurske županije

Drage Međimurke i Međimurci,

Zahvaljujem svim biračima koji su dali glas našem kandidatu Zoranu Milanoviću i omogućili jasnu pobjedu i promjenu smjera u kojem će ići Hrvatska. Hvala svima koji su izašli na izbore i pokazali da im je stalo do budućnosti Hrvatske. Vrijednosti za koje se zalaže SDP, koje je isticao i promiče i naš novi predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, vrijednosti su koje žive i njeguju i naše sugrađanke i sugrađani: poštenje, marljiv i predan rad, ljubav prema svome kraju i svojoj domovini, normalna, pristojna i uljuđena komunikacija.

Hvala svim strankama koje su jasno i otvoreno podržavale našeg kandidata i promicale njegov program i viziju. Hvala svim volonterima i našim članicama i članovima koji su marljivo radili na terenu, zahvaljujem i promatračima na izborima koji su bili jamstvo da će se izbori odvijati na pošten način.

Zoran Milanović osvojio je u Međimurju 74.42% glasova, u Čakovcu 78.76%, što je drugi najbolji rezultat u Hrvatskoj, odmah iza Istre, odnosno Pule. Naš rezultat pokazatelj je vrijednog rada na terenu, te jedinstva međimurskog SDP-a. Upravo na toj platformi zajedničkog rada, s istim ciljem- boljitak naših sugrađana, Međimurja i cijele Hrvatske, nastavit ćemo dalje, na čemu ću kao predsjednik međimurskog SDP-a i dalje inzistirati.

Dosadašnjoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović hvala na dosadašnjem trudu i radu, a našem novom predsjedniku Zoranu Milanoviću od srca želimo da pokaže kako su vrijednosti socijaldemokracije, zajedništvo, poštivanje različitosti, pošten i predan rad upravo ono što treba svima nama i našoj jedinoj Hrvatskoj kako bi bila bogatija i prosperitetnija nego sad.

Predsjednik ŽO SDP-a Međimurske županije

Mladen Novak

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja