Međimurje Press
Političke stranke

Priopćenje ŽO HDZ Međimurske županije – odavno otpisani Tomislav Novinščak!

Prestanak članstva našeg nekadašnjeg člana Tomislava Novinščaka za Hrvatsku demokratsku zajednicu odavno je prošlo svršeno vrijeme.

Naime, zbog nanošenja štete ugledu stranke u javnosti te drugih razloga, sva tijela stranke, a kako je propisano Statutom, donijela su i potvrdila odluku o isključenju Novinščaka već prije nekog vremena. No, zbog obaveza prilikom unutarstranačkih izbora te kasnijih obaveza kod parlamentarnih izbora, čekalo se da tu odluku potvrdi i posljednja instanca, Sud časti. Kako bi izbjegao donošenje presude Suda časti o isključenju iz HDZ-a, Novinščak je kukavički podnio zahtjev za brisanje iz članstva.

Kao što je u početku istaknuto, isključenje Novinščaka za Županijsku je organizaciju HDZ-a Međimurske županije davno završena priča.

Na kraju bismo samo poručili svom odavno bivšem članu da bi se, kao ravnatelj Županijske bolnice Čakovec, trebao pozabaviti rješavanjem puno većih problema kakvi trenutno postoje u radu bolnice na dobrobit svih Međimurki i Međimuraca, ali i svih zaposlenika ŽB Čakovec.

Darko Horvat, predsjednik

HDZ-a Međimurske županije

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja