medjimurjepress@gmail.com

Reformisti Donjeg Kraljevca predlažu anketu o produženom boravku u školi

Tijekom nedavnog Zbora građana u Donjem Kraljevcu, na kojem su predstavljene aktivnosti tamošnjeg Vijeća Mjesnog odbora čija je članica i predsjednica općinske organizacije Reformista Snježana Gašparić, raspravljalo se i o produženom boravku u školi.

Kao što je poznato Reformisti se već duže vrijeme zalažu da se polaznicima vrtića i osnovne škole osiguraju uvjeti za produženi boravak, kako zbog podizanja standarda njihovog obrazovanja, tako i radi toga da se izađe ususret roditeljima koji duže rade. Ova inicijativa urodila je plodom u dječjem vrtiću u Donjem Kraljevcu gdje dnevni boravak sada traje do 18 sati, ali takva mogućnost zasada ne postoji u osnovnoj školi. Načelnik Miljenko Horvat rekao je da o tome odlučuje ravnateljica Sandra Vlahek, koja dosada, prema njegovim riječima, nije imala sluha za ovu ideju, s opravdanjem da škola ne raspolaže dostatnim prostorom.

Reformisti, predvođeni Snježanom Gašparić, ustraju u svojoj ideji, pa predlažu da se među roditeljima provede anketa kako bi se utvrdilo koliko je zainteresiranih za produženi boravak u školi. Gašparić smatra da će roditelji u velikom broju podržati ovu inicijativu, zbog čega bi trebalo poduzeti sve što je moguće da se ona što prije realizira.

Narodna stranka – REFORMISTI

Međimurske županije

Glasnogovornik

Miljenko Ovčar

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*