Reformisti obilježili Praznik rada u Trakošćanu i Donjem Koncovčaku

Međimurski Reformisti, predvođeni predsjednikom županijske organizacije stranke Ivicom Baksom i potpredsjednicom Tanjom Trojko, jučer su se pridružili tradicionalnoj proslavi Međunarodnog praznika rada u Trakošćanu, koju su organizirali njihovi stranački kolege iz Varaždinske županije.

Veliki broj članova stranke, kao i okupljenih građana, uživao je u prekrasnom danu i odličnom grahu koji su pripremale lokalne organizacije Reformista iz obje županije. Među njima, najviše pohvala za svoje kulinarske vještine dobila je upravo međimurska trojka u sastavu: Zoran Habijan Ača, Marijan Mesarić i Dragutin Sić.

Najveći kompliment bio im je to što je svih 250 porcija graha koje su pripremili razgrabljeno u trenu. Svoj doprinos dao je i Siniša Šalamon, koji se pobrinuo da i vino koje su Reformisti točili bude u stranačkim bojama, ljubičasto.

U opuštenoj atmosferi proslavljen je i rođendan stranačke potpredsjednice Natalije Martinčević, koju su međimurski Reformisti prigodno darivali. Iako je u prvom planu bilo druženje, predsjednik Narodne stranke-Reformista Radimir Čačić i u ovoj prigodi je istakao da je hrvatski Sjever kralježnica industrijske proizvodnje te pozvao Vladu na smanjivanje administracije i porezno rasterećenje proizvodnog rada.

Nakon druženja u Trakošćanu, međimurski reformisti u večernjim su satima posjetili i proslavu u Donjem Koncovčaku, gdje ih je ugostio potpredsjednik županijske organizacije i načelnik Općine Selnica Ervin Vičević.

(Glasnogovornik Miljenko Ovčar)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*