Reformisti posjetili MESAP JESEN

Predsjednik Općinske organizacije Reformista Nedelišća Dražen Horvat bio je u nedjelju domaćin svojim stranačkim kolegama tijekom obilaska sajma Mesap Jesen 2018.

Potpredsjednica županijske organizacije stranke Tanja Trojko tom je prigodom izrazila zadovoljstvo značajnim porastom broja izlagača na ovogodišnjoj priredbi, kao i visokom kvalitetom izloženih proizvoda. Na nju se nadovezala tajnica županijske organizacije i članica NO Mesapa Alenka Sabol, rekavši kako je i ovaj sajam dokazao da Mesap ima veliki potencijal u promoviranju međimurskog gospodarstva, ali i uspostavljanju poslovne suradnje s partnerima iz zemlje i svijeta.

Uz njih, sajam je obišao i predsjednik čakovečke gradske organizacije stranke Radovan Kavran. U razgovoru s izlagačima predstavnici Reformista razmijenili su mišljenja o mogućnostima unaprijeđenja njihovog poslovanja, posebno OPG-a koji u Međimurju imaju sve značajniji utjecaj na poljoprivrednu proizvodnju. Iako su obišli gotovo sve izlagače, nešto duže su se zadržali na štandovima Gljivarskog društva Smrčak iz Čakovca, Udruge žena Nedelišće, OPG-a Just iz Vularije i OPG-a Vidović, gdje ih je dočekao stranački kolega Vladimir Vidović, potpredsjednik općinske organizacije u Donjem Kraljevcu.

(Miljenko Ovčar)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*