Međimurje Press
Političke stranke

Službenu prezentaciju danas je imao Mario Maruševac kandidat za gradonačelnika Čakovca!

Kod doma sindikata na Trgu Republike u Čakovcu, danas je javnosti predstavio  kandidat za gradonačelnika grada Čakovca Mario Maruševac uz svoju zamjenicu Gordanu Kelemen, prezentirajući glavne naznake programa za bolji Čakovec.
Pridružiti su im se supredsjednici Slobodne Hrvatske Danijel Galović i Ivan Pokupec te član Središnjeg odbora i predsjednik SH Međimurske županije Radovan Preložnjak.
Kandidat Slobodne Hrvatske Maruševac napomenuo je da će osigurati da gradska Uprava bude servis svim građanima i da služi njihovim interesima, a ne sama sebi. U četverogodišnjem mandatu želi ukinuti prirez građanima i tvrtkama. Za trajanje pandemije, koliko god trajala, grad neće ugostiteljima naplaćivati korištenje terasa. najavljuje konkretnu i dobru suradnju s Međimurskom županijom te takvom sinergijom unapređivati komunalnu infrastrukturu. Želim nove investicije novcem EU, a ne kao dosada kreditima banaka koje u konačnici i naravi plaćaju naši sugrađani. Uvest ću e-portal već na počeku mandata gdje će građani u svakom trenu vidjeti transparentno novaca trošenje novaca iz gradske blagajne. Svaki račun i kome je i koliko plaćen. Time ćemo postići povjerenje građana Čakovca i u rad gradske vlasti na maksimalnu razinu. Krenut ćemo sa kapitalnim investicijama. Vrlo važna komponenta je izgradnja stanova za mlade obitelji uz najam i mogućnost otkupa sa najnižim kamatnim stopama na tržištu. Isto tako izgradnju škole i vrtića na Istoku grada. Za teško bolesne građane u našem programu je i gradnja Hospicija. Za kućne ljubimce kojih je veoma mnogo u našem gradu, izgradit ćemo prvi Park. Vrlo važno u programu je posebna briga za skrb i novčanu pomoć svim našim učenicima, studentima, sportašima i umirovljenicima. Nadasve i nimalo zanemarujuće, Grad Čakovec mora se uključiti u pomoć ovršenim građanima na svom području.
Gordana Kelemen istakla je humanitarni aspekt djelovanja u svojstvu zamjenice gradonačelnika i njegove vrijednosti u svim sferama života.  Od očuvanja okoliša, solidarnosti, jednakosti, slobode, toleranciju i pravednost.
Kada smo išli na parlamentarne izbore, najavio sam OLUJU sa Sjevera, rekao je  podpredsjednik Slobodne Hrvatske Danijel Galović i nastavio… obećao sam da ćemo krenuti s dobrim i kvalitetnim ljudima. Upravo smo ga našli u liku SUPER MARIA. Građani Čakovca imaju mogućnost po prvi puta birati vanstranačku osobu, koja iza sebe ima rezultate.
                                                              Danijel Galović
Ivan Pokupec naglasio je da vjetrovi promjene počinju a Sjeveru Hrvatske u Čakovcu koji je oduvijek bio sinonim za toleranciju, napredak i zapadne vrijednosti. Dajte svoj glas čiste savjesti Mariu Maruševcu, čovjeku koji poduzetnik, aktivist, čovjek koji ima rezultate u svojoj zajednici. A takvih je danas malo u Hrvatskoj.
(rd)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja