Snažna podrška

REFORMISTI PREDSTAVILI KANDIDATE ZA VMO OPĆINE DONJI KRALJEVEC

Predsjednik NS Reformista Radimir Čačić u subotu je u Donjem Kraljevcu izrazio snažnu podršku stranačkim kandidatima s lista za Vijeća mjesnih odbora u tamošnjoj općini.

Čačić je naglasio da su se Reformisti dokazali rezultatima u svim sredinama gdje su na vlasti, pa će to učiniti i u Mjesnim odborima Donjeg Kraljevca i Donjeg Hrašćana dobiju li povjerenje birača na izborima 20.svibnja. Nositelji lista Snježana Gašparić i Zvonko Pintarić, ali i svi ostali naši kandidati, rekao je Čačić, cijenjeni su u vlastitim sredinama upravo zbog svojih dosadašnjih postignuća, pa će njihov izbor umnogome doprinijeti dobrobiti cijelog mjesta u kojem žive i djeluju.

S Čačićem se složila i predsjednica Središnjeg odbora stranke te zamjenica međimurskog župana Sandra Herman koja je, baš kao i varaždinski župan, bila oduševljena programom kojeg su, povodom Dana općine, pripremile domaće udruge i gosti iz Mađarske. Čestitajući žiteljima općine njihov dan, Herman je istakla da su KUD-ovi, aktivi žena, vatrogasci i razne udruge čuvari naše tradicije i običaja te je bez njih nezamisliv turistički razvoj Međimurja, zbog čega i ubuduće mogu računati na značajnu potporu Međimurske županije.

Prvi čovjek međimurskih Reformista Ivica Baksa i njegova zamjenica Tanja Trojko istakli su zadovoljstvo što je novo vodstvo županijske organizacije u nepuna dva mjeseca kadrovski ojačalo stranku i omogućilo da na svim razinama lokalne samouprave može kandidirati ljude neupitnog znanja i sposobnosti.

(Miljenko Ovčar)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*