Tradicionalno jesensko druženje članova HDZ-a

Prošle subote na jezeru u Gornjem Kuršancu kod objekta udruge HVIDRA-e okupili su se članovi HDZ-a Međimurske županije. Riječ je o tradicionalnom jesenskom druženju koje se održava  već dugi niz godina, a ove se godine okupio najveći broj članova do sada.

U organizaciji HDZ-a Općine Nedelišće na čelu s Ivanom Klekarom, osim u guštanju gulaša i roštilja, moglo se uživati u rekreativnom igranju nogometa, odbojke ili samo prošetati uz jezero, te uživati u njegovim prirodnim ljepotama.

Osim članova iz cijele županije, brojnih članova mladeži, nazočni su bili i članovi predsjedništva, zajedno s predsjednikom HDZ-a Međimurske županije Darkom Horvatom.

Druženje je ujedno bila i uvijek dobrodošla dobra prilika za razmjenu međusobnih iskustava članova kao i primjera dobrih praksi iz svojih općina i gradova, s ciljem poboljšanja i razvoja lokalne zajednice, a sve u svrhu uspješnog rješavanja gospodarskih, političkih i društvenih izazova.

Ovim putem zahvaljujuju se svima koji su na bilo koji način pridonijeli uspješnoj organizaciji događaja, a posebno udruzi HVIDRA.

(l.l.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*