medjimurjepress@gmail.com

Živi zid je otvorio još jedan regionalni ured

Nakon Splita, Živi zid je otvorio još jedan regionalni ured. Ovaj put u centru Slavonskog Broda na adresi Starčevićeva 10. Na ovaj način Živi zid želi omogućiti direktnu komunikaciju sa svojim predstavnikom u Europskom parlamentu, Ivanom Viliborom Sinčićem, za sve građane Slavonskog broda, Brodsko-posavske županije, ali i Slavonije.
“Želimo biti što dostupniji za prijedloge građana i ideje za revitalizaciju Slavonije i cijele Hrvatske. Hrvatska treba hrabre i inovativne ljude. Također, predstavnici Živog zida biti će dostupni građanima za sva njihova pitanja, probleme i nedoumice” – istaknuo je predsjednik Živog zida i zastupnik u Europskom parlamentu Ivan Vilibor Sinčić.
Živi zid će nastavati razotkrivati sve one procese koji su u u Hrvatskoj i Europskom parlamentu bili skriveni od javnosti.
Sinčić se osvrnuo i na imenovanje novih ministara u Vladi RH. “Od HDZ-ovih ministara ne može se ništa očekivati i to iz nekoliko razloga. Imenovani ministri čine HDZ-ov peti ešalon, a indikativno je na koji način su inaugurirani – prošli petak na festvalu korupcije u Hrvatskom saboru, a potvrdila ih je većina složena od prebjega, žetončića i poslušnika koji nemaju nikakav legitimitet. Plenković nije smjenio stare ministre i imenovao nove zbog percepcije o korupciji, kako sam kaže, nego zato što je doista bilo korupcije. Red bi bio da ministri perceptivno vrate sve što su stekli” – izjavio je Sinčić.
Živi zid
Ured za odnose s javnošću
Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*