Živi zid zahvaljuje biračima i potpisnicima referenduma

Živi zid Međimurske županije zahvaljuje svim biračima koji su izašli na izbore za Europski parlament, a osobito onima koji su glasali za njih. Pokazalo se da su ovi izbori itekako bitni, što se vidjelo i u većoj izlaznosti na izbore nego 2014. godine. Živi zid je osvojio jedan mandat u Bruxellesu, što smatraju dobim uvodom u predsjedničku kampanju koja će uskoro uslijediti.

U Međimurju je Živi zid dobio 7,05 posto glasova, više od nacionalnog prosjeka, a najviše preferencijalnih glasova dobio je dr. sc. Branimir Bunjac. Na pojedinim biračkim mjestima Živi zid je osvajao i po 18 posto glasova. Stranačkim rezultatom su zadovoljni, ali ne i činjenicom da nijedan kandidat iz Međimurja nije uspio postati eurozastupnik.

Također su zadovoljni uspješnom provedbom referendumske inicijative “Uzmimo novac strankama” koju je stranka snažno podupirala. Živi zid zahvaljuje svima koji su potpisali, a osobito neumornim volonterima koji su prikupljali potpise.

Živi zid nastavlja biti beskompromisna oporba, čiji je cilj ostvariti istinske promjene u hrvatskom društvu, na dobrobit i sreću svih građana. Borba za pravdu, a protiv osiromašenja i korupcije nema alternativu –poručuju iz stranke.

Živi zid Međimurske županije

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*